Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 15. november 2014
Tid 22.00 - 00.00
Billett 130,- / 180,-
Aldersgrense 18 år

Thulsa Doom + supp. Warp Riders

Norges tøffeste og beste stonerrock-band Thulsa Doom er tilbake!

Bandet så dagens lys i 1999, og debuterte i 2000 med EP’en ”She Fucks Me”, som inneholdt herlige klassikere som ”Sins Of The Next Man” og ”Birthday Pony”. Siden fulgte tre fantastiske plater, som nettopp er sluppet i remastrede utgaver både digitalt og på vinyl. Vokalist Papa Doom ga seg i 2003, og bandet la inn årene noen år senere. I fjor gjorde de et sårt etterlengtet comeback, og Papa Doom var tilbake i front for første gang på ti år.

I tillegg til Thula Doom kommer også smått fantastiske Warp Riders til Klubben samme kveld. Kompromissløs rock’n’roll full av lidenskap, sjel og glede. Tungt og groovy, med klare bluesreferanser og skitten lyd, hvor instinkt og følelse er viktigere enn intellekt. Det er det vanskelig å forestille seg at disse gutta ikke vokste opp på begynnelsen av 70-tallet. De unge guttene fra Østfold har vært kåret til et av landets mest lovende band av Pyro på p3, vært "ukas urørt", vært på turné i Danmark og Tyskland. Er du glad i Band som lever av spenning, av å ta det helt ut, Black Sabbath-riffing, ispedd litt nyere stoner a la Kyuss, en dæsj psychedelia toppet med Jimi Hendrix? Enjoy!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler