Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 6. april 2022
Tid 19.00 - 20.15
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

[AVLYST] Kaffe og Kriser med Leger Uten Grenser // Klubben

Foredraget er desverre avlyst på grunn av sykdom.

Første foredrag tar for seg flyktningsituasjonen i Libanon og Libya med foredragsholder Katrin Glatz Brubak, barnepsykolog hos Leger Uten Grenser.

Kaffe og kriser er en ny foredragsserie på Samfundet, hvor vi ønsker å kaste mer lys over ulike kriser og konflikter rundt om i verden. Under foredragene blir det servert gratis kaffe.

Katrin Glatz Brubak er barnepsykolog, og arbeider som psykolog i felt for Leger Uten Grenser. Hun har blant annet jobbet i flyktningleirer i Libya, Libanon, Moria i Hellas og Egypt. Der har hun jobbet med traumatiserte flykninger. Når hun ikke er i felt underviser hun i barneterapi ved NTNU.

I dette foredraget vil psykolog Katrin Glatz Brubak fortelle om sine opplevelser og tanker rundt arbeidet sitt det siste året med flyktninger i Libanon og på flukt fra Libya. Hun vil ta for seg hvordan det er å arbeide med flyktninger, traumatiserte mennesker og i Leger Uten Grenser. Foredraget vil ta opp begreper som krigstraumer, identitet på flukt, likeverd og retten til human behandling. Målet med foredraget er å vise til glemte kriser som finner sted i verden og hvilket arbeid som blir lagt ned for å hjelpe dem som trenger det mest.


Doors: 18:30
Arr-start: 19:00

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler