Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 28. april
Tid 21.00 - 22.30
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Neon Ion // Klubben

Neon Ion`s style is a mix of alternative R&B mixed with a little jazz and topped off with a little soul.

Neon Ion er den prisvinnende vokalisten, Natalie Sandtorvs elektro-R&B/jazzprosjekt!

Albumet Heart Echoes som kom ut 8.mai i fjor ble mottatt med ovasjoner, og ble bla. omtalt av Audun Vinger på en dobbeltside i Dagens Næringsliv: “Neon Ions Heart Echoes utvider feltet for moderne norsk popmusikk (..) Natalie Sandtorv imponerer som Neon Ion, som vil bli stående som et høydepunkt fra det norske popåret 2020”.

Prosjektet Neon Ion har fått form på turneer i Europa og under skriveopphold i Los Angeles, Italia og Berlin. I denne musikken foregår livet på nattklubbene, det er høyenergisk, moderne-R&B med en god dose LA-coolness.

Den nyeste singelen Cold War kom tidligere i sommer, og utover høsten slipper de mer musikk. Vokalisten har høstet fantastiske anmeldelser for sine liveprestasjoner, og har blitt utnevnt av flere internasjonale medier som “one to watch”, bla av NME, The Line Of Best Fit, og Gaffa, og har samarbeidet med, Thurston Moore, Nils Petter Molvær, Hedvig Mollestad. Hun vant den prestisjetunge Jazztalentprisen under Moldejazz i 2016, og har skrevet bestillingsverker for flere festivaler, og headlinet flere store jazzfestivaler i Europa.


Doors: 20:30

Konsertstart: 21:00

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler