Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Rundhallen
Arrangør Fotogjengen
Fotogjengen (FG)
Dato 23. april 2022
Tid 12.00 - 16.30
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Fotogjengens store bildesalg

Fotogjengen skal ha tidenes bildesalg, der du kan få tak i bilder fra Samfundet, UKA og ISFiT. Det vil også være mulighet for å kjøpe artist-signerte bilder og printe bilder du selv ønsker.

Fotogjengen skal ha tidenes bildesalg, og på denne dagen gir vi deg en super mulighet til å få tak i kule bilder fra Samfundet, UKA og ISFiT. Disse kan du blant annet bruke for å pynte hybelen din med, gi i gave eller for å bevare fine minner.

I år så vil inntektene fra salget gå til Samfundetaksjonen og vi skal derfor ha et av de største salgene noensinne. Blant annet så skal vi auksjonere bort signerte bilder av kjendiser som har vært på huset.

Du kan blant annet få tak i et signert bilde av:
- Sondre Lerche
- Kjartan Lauritzen
- Karpe
- The Dogs
- Åge Aleksandersen
- Turbonegro
- Jonas Alaska
- NO. 4
- Alex Rosen
- Moddi
- Lars Vaular
- Razika
- Team me
- D.D.E
- Kaizers Orchestra

Du vil ha muligheten til å gjøre store kupp! Har du vært på et arrangement der Fotogjengen har vært tilstede, så finner du garantert noe du liker. De beste bildene går først, så det lønner seg å komme tidlig. Vi printer også bilder på stedet, så sjekk ut foto.samfundet.no i forkant så finner du garantert noe du ønsker deg! Det beste med salget er at alt er til studentvennlige priser.

Vi ses!!

https://foto.samfundet.no/

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler