Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Samfundets Debattkomité
Samfundets Debattkomité (SDK)
Dato 22. april 2022
Tid 23.59 - 00.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Søk Samfundets Debattkomité!

Samfunnet trenger debatt for å fungere og det gjør sannelig Samfundet også. Vi leter etter deg som ønsker å utfordre, inspirere og å sette saker på agendaen, gjennom Samfundets onsdagsdebatter!

Onsdagsdebatten er en kveld der du kan stikke innom Samfundet for å koble av med litt god, gammeldags meningsutveksling. Vi inviterer til diskusjon, politikk og debatt over en lav sko. Onsdagsdebattene er en viktig arena for den politiske bevisstgjøringen av studentmassen og vi trenger engasjerte studenter for å få det til å skje. Er du nysgjerrig og tør å stille spørsmål? Er du glad i politikk, debatt og samfunn? Ønsker du å bidra til et politisk bevisst og engasjert studentmiljø i Trondheim? Da burde du søke Samfundets Debattkomité!
Samfundets Debattkomité (SDK) er en undergruppe av Styret, og jobber med å sette temaene for Onsdagsdebatter og Samfundsmøter sammen med Styret. Vi jobber med ordstyring, arrangering, planlegging og markedsføring av onsdagsdebattene. Som medlem av SDK får du anledning til å sette dine drømmetemaer på agendaen, du får ordstyre profilerte politikere og samfunnsdebattanter, og ikke minst får du være med i en av Norges beste studentorganisasjoner! I løpet av det neste året ønsker vi å fokusere på politisk bevisstgjøring, og med din hjelp vil vi gjøre Samfundet til en enda sterkere debattarena og nå ut til alle byens studenter.
Vervet vil vare fra 17. mai 2022 – 17. mai 2023. I løpet av denne perioden jobber man på debattene hver onsdag, har møte hver mandag, og innimellom jobber man på samfundsmøtene på lørdager. I tillegg vil det bli noe planlegging og workshops dette semesteret, før 17. mai. Vi består av 6 funksjonærer, i tillegg til PR-ansvarlig og temaansvarlig fra Styret.
Høres dette interessant ut? Ta kontakt med ansvarlig for Samfundets Debattkomité Daria Barjaktarevic (987 68 850) for en uformell og uforpliktende prat. Søknader og spørsmål kan sendes til styret-opptak@samfundet.no. Alle som søker blir kalt inn til intervju. Her ønsker vi å bli kjent med deg og ditt engasjement – det er ingen krav til forkunnskaper.
Søknadsfristen er 22. april 2022 kl. 23:59. Søk Samfundets Debattkomité!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler