Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 19. april 2022
Tid 21.00 - 21.30
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Excenter helaften: Skogsbad // Klubben

Hva er shinrin yoku - og hva er det godt for?

Skogsbading kalles den på norsk, denne naturpraksisen som har vært en del av folkehelse-tilbudet i Japan i over 40 år.
- Det handler mer om å gå inn i naturen enn å gå ut, sier Nina Alida Nordbø i Skogsmeditasjon, som kommer til Samfundet for å fortelle hva dette går ut på.

Nina Alida hoppet av jobben i NRK samme dag som korona traff Norge. Der var hun blant annet nettredaktør i P3 og satte i gang arbeidet med Urørt back in the days. Hun er nå naturveileder og sertifisert skogsbadguide og integrative forest therapy practitioner, som hun mikser med sjamanistisk praksis.

På Samfundet forteller hun om tradisjoner for natur-kontakt som mennesker i alle tider har holdt på med, men som vi moderne mennesker har glemt. Hun deler forskning og erfaringer og forteller om et internasjonalt faglig miljø. Hun gir noen glimt av skogsbad-praksisen inne denne kvelden, så du kan få en følelse av hva det handler om. Dagen etter inviterer hun til lunsj-skogsbad ute i bynaturen i Trondheim (se eget arrangement).

Ta gjerne med en ting fra naturen, en stein, et skjell, en kongle ... og gjerne et par ekstra, så du kan gi til andre som ikke har med noe.


Foredraget vil inngå som en av tre den dagen.

Doors: 20:45

Start: 21:00

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler