Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 20. august 2022
Tid 23.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

PLENTY // KLUBB:PSTEREO [KNAUS 23:59]

PLENTY er artisten som eksploderer på scenen i en elektrisk symbiose med bandet sitt. Med hennes også såre, melodiøse ballader og unike vokal vil dere få en dynamisk live-opplevelse.

Pernille Reinersten under artistnavnet PLENTY er en 21 år gammel popelsker. Hun reiste fra Herøy til Grimstad for å jakte popkarriere. Som 19-åring kom hun inn på den prestisjetunge skolen LIMPI. Etter uteksaminering med ekstrem utvikling som låtskriver og vokalist ga PLENTY ut sin debutsingel "I Don't Wanna Know» som ble radiolistet i inn og utland. Heretter har poptalentet levert utgivelser som perler på en snor og i 2021 kom hennes debut EP "For Now».

PLENTY er nykommeren med røtter fra Pussycat Dolls, UPSAHL & Bille Eilish og representerer et hardcore bublegum-univers hvor pop med solide trekk fra EDM & og tidlig 2000'er sentralt i lydbildet.
13. mai 2022 kom singelen "Crying on the Dancefloor" som engasjerte med radiolistinger på P3 & Mp3 samt varm mottakelse fra lister på strømmetjenester.

Denne pop-dollen vil snart være på alles lepper, da hun i mai 2022 var support for DAGNY x 2 på Samfundet i Trondheim, fortsatte på YOUNGS Nede med Kite Safari samme måned.

4.juni spiller hun med bandet på UHØRT, Oslo og 18. juni besøker hun årets PRIDE. Flere festivaler annonseres fortløpende.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler