Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 12. november 2022
Tid 21.30 - 23.30
Billett 230,- / 290,-
Aldersgrense 18 år

Emma Steinbakken // Storsalen (Support: William Gamborg)

Emma Steinbakken gjester Storsalen! Vi gleder oss.

EMMA STEINBAKKEN slo igjennom over natten i oktober 2018, da hun slapp debut-singelen «Not Gonna Cry», som har blitt avspilt mer enn 23 millioner ganger på Spotify. En fantastisk live-debut noen måneder senere vekket interessen til musikkbransjen i hele verden og i 2019 ble Emma signert til Epic Records i Tyskland, fikk amerikanske Paradigm Agency (nå Wesserman Music) som bookingagent og Sony Music Publishing i Stockholm som publisher.

Med dette teamet i ryggen slapp Emma flere singler og turnerte og reiste Europa rundt med og uten band, frem til pandemien. Og selv om pandemien har stoppet det meste av reisingen og turneringen har den nå 19 år gamle Emma i de to årene gjort ferdig videregående, rukket å bli nr 1 på Spotify og singellista her hjemme med «Jeg glemmer deg aldri», sluppet flere egne låter og samarbeidet med Matoma, Alan Walker, Robert Grace og nå sist med Broiler og Kamelen, og har før og under en travel festivalsommer jobbet hardt og intenst med å lage musikk, som publikum snart skal få vite mer om, og høre.

Nå kan vi også annonsere at William Gamborg kommer som oppvarming!

Stjerneskuddet William Gamborg sto igjen som en soleklar publikumsfavoritt etter åretsshowcasefestivalby:Larmi Oslo. 730.no dro sammenligninger fra Williams show til Karpe x 10 i Spektrum, og kommenterte hans solide grep på publikum fra start til slutt.21. Oktober slipper multitalentetsin første låt på Sony Music,«Ingen er som deg»,en sensuell og dansbar pop/rnb-perle signert produsent Filip Kollsete(Arif, Stig Brenner, TIX, Julie Bergan).

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler