Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Samfundets Debattkomité
Samfundets Debattkomité (SDK)
Dato 28. september 2022
Tid 18.00 - 20.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Onsdagsdebatt: Student = verv?

Med Studentersamfundet, linjeforeninger og en drøss andre frivillige organisasjoner mener mange at Trondheim har Norges og kanskje verdens beste studentmiljø.

Hele byen vibrerer av fest og dans til langt på natt, og det kan se tilsynelatende idyllisk ut på overflaten. Samtidig må noen være utenfor for at noen kan være innenfor. Kan det være med å skape et oss og dem? Er verv for alle studenter? Og lever isåfall Samfundet opp til sin formålsparagraf: “Studentersamfundet skal være det naturlige samlingsstedet for studenter i Trondhjem”? Eller er det kanskje denne eksklusiviteten som gjør at de frivillige synes det er verdt det? Må man ha et verv for å kunne kalle seg en ekte Trondheim-student? Er hele vervgreia egentlig bare overvurdert?
Er student=verv?
Til debatten kommer Jonas Strøm Scheie, leder i Studentersamfundet, Kari Johanne Sørensen Bøckmann, UKEsjef, Ulrik Harsha Vasseljen, president i BI Studentorganisasjon Trondheim og Siri Bjaarstad fra In My Experience (IME).
Send inn spicy anonyme spm her!
https://forms.gle/hWBopNifK7xGB2vL6
Se mindre

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler