Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 13. oktober 2022
Tid 21.59 - 22.59
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Tyr // Knaus

Helt ny musikk, og nytt navn, kom for å se Tyr på Knaus!

Tyr Markus Røe, under artistnavnet Tyr, debuterte nylig med musikk på norsk. Han har tidligere gått under navnet Wonder The Boy, der han har skrevet og fremført låter på engelsk helt siden han var 15 år. Etter et par år med finpussing av ferdighetene på morsmålet, slapp han endelig sin første norske single «21» den 1. juli 2022. Det var stort engasjement rundt låten, mye takket være TikTok, og låten ble en skikkelig sommer anthem. Spesielt satt disse linjene seg på alles lepper; «21 og savage /kjenner bad bitches i enhver by / kjenner ingen bitches utan baggage». En og en halv måned senere fulgte han opp med klubb bangeren «Chanel» featuring Oscar Blesson. Låten hadde cover og førsteplass på New Music Friday, i tillegg til en plass på topp 50 lista!

Låtene hører hjemme i et HipHop-landskap, med inspirasjon fra andre sjangre for den oppmerksomme lytter. Tyr sin sound er ganske unik, der han blander moderne elementer med inspirasjon fra 2000-tallets Hip Hop. Tyr er også en ekstremt dyktig tekstforfatter, og blir allerede ansett som en av de beste på tekst i Hip Hop sjangeren. Låtene fanger en livsstil veldig mange unge i dag kan relatere til, og engasjementet rundt sosiale medier, spesielt Tik Tok, viser en fanbase som ikke får nok av Tyr.

«Jeg tror ikke man har hørt rapmusikk som dette i Norge før. Føler det er helt nye tider nå. Tyr sesong.» – Tyr


Doors: 21:30
Konsertstart: 21:59

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler