Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 11. november 2022
Tid 21.30 - 23.30
Billett 90,- / 150,-
Aldersgrense 18 år

Pirum: Studenteridyll // Storsalen

Ukekoret Pirum slipper ny plate og feirer med storslagen fest i Storsalen!

Endelig er ventetiden over. Pirum har lyttet til folkemassenes bønn, og slipper albumet «Studenteridyll» i Storsalen fredag 11. November. Albumet fokuserer på de vakre, idylliske sidene ved studentlivet, og konserten kommer ikke til å være noe unntak. Spaserturer på Bakklandets brosten, sene kvelder på Samfundet og grytidlige soloppganger på Singsaker. Enten du er en gammel student som vil gjenoppleve gamle følelser, en nåværende student som elsker studentlivet eller en splitter ny student som trenger en innføring i hvordan godt studenterliv leves, så er dette konserten for deg. Det vil bli spilt splitter nye sanger, skjulte perler og selvsagt noen tidløse bangers. Bli med på en musikalsk, teatralsk og emosjonell reise uten sidestykke med UKEkoret Pirum. Dette vil du faktisk ikke gå glipp av!

Obs: Minner om at FHS-elever og lærlinger ikke regnes som studenter, og må følge den generelle aldersgrensen på 20 år. Send oss melding på facebook ved spørsmål!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler