Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Strossa
Arrangør Kafé- og Serveringsgjengen
Kafé- og Serveringsgjengen (KSG)
Dato 11. mars 2015
Tid 18.00 - 20.00
Billett 100,- / 150,-
Aldersgrense 18 år

Helaften med Eddie Szweda fra Midtfyns Bryghus på Verkstedet

Onsdag 11.mars er det duket for en helaften med Eddie Szweda fra Midtfyns Bryghus. Ryktene sier at Eddie ikke akkurat er kjent for å være beskjeden, så dette blir garantert morsomt!
Mikrobryggeriet Midtfyns Bryghus ble etablert høsten 2004 i lokalene til et gammelt slakteri i Brobyværk i Danmark. De første årene brygget de kun to øl, Moulin Ale og Braveheart – begge på lisens fra Skottland. I november 2006 skulle det derimot skje store forandringer. Det var nå Eddie Szweda overtok ledelsen av bryggeriet, og dette skulle bli starten på Midtfyns Bryghus slik vi kjenner det i dag. Eddie gjennomførte store forandringer i det lille bryggeriet i Brobyværk. Produksjonen ble endret, og det ble satset på et nytt og spennende ølsortiment utviklet av bryggeriet selv.
Midtfyns Bryghus brygger i dag kompromissløse øl, men med sitt omfattende utvalg, er det ikke vanskelig for noen å finne seg en favoritt. Midtfyns Bryghus søker hele tiden etter å gi sine tilhengere spennende og utfordrende drikkeopplevelser, og alle nye ølsorter testes derfor på et bredt publikum av både øleksperter og forbrukere. På den måten sørger Eddie og gjengen hans for å hele tiden opprettholde en spennende dynamikk i utviklingen av nye kvalitetsøl.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler