Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 3. november 2022
Tid 20.00 - 23.40
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Jazz-festival // Knaus

Den 3.november inviterer vi til jazz-festival på Knaus!

Der blir bandene Neptune’s Habit, SVADA og LEAH å finne denne fine kvelden.

Neptune’s Habit:

Neptune’s Habit er en kvintett med musikere fra Norges musikkhøgskole og jazzlinja på NTNU. Vi spiller musikk inspirert av den Nordiske og Amerikanske jazztradisjonen. Musikken er svevende og melodisk, men har også rytmiske og hissige partier. Ved å ha en uvanlig besetning skapes det muligheter til å utforske nye lydlandskap.
Emil Bø - Trombone
Åsmund Skjeldal Waage - Vibrafon
Isak Austnes Brekken - Piano
Bendik Løland Lundsvoll - Kontrabass
Henning Lillehaug - Trommer

SVADA:

SVADA er en moderne jazzkvartett etablert i Kristiansand i 2021. Bandet består av vokalist og låtskriver Elisabeth Krohn-Hansen, pianist og låtskriver Paul Aamodt Brandal, bassist Henrik Bakka og trommis Viktor Ognøy Ekeløve. Lydlandskapet er inspirert av norsk pop, som farges av klager og lyriske linjer. Låtene har en lekenhet som kommer til syne gjennom improvisasjon, eksperimentelle riff og melodier. SVADA henter blant annet inspirasjon fra jazzmusikere som Esperanza Spalding, Fieh og Gurls. Arbeid med improvisasjon har skapt utgangspunktet til flere av bandets låter. Melodistemmen er ofte basert på vokalistens improviserte "tulletekst", derav navnet SVADA. På liveopptredener spiller bandet både egenskrevne låter og innslag av helt improviserte strekk.

LEAH:

«LEAH er et jazzpop band med utspring fra Norges Musikkhøgskole. LEAH spiller bangers og hits fra det siste året ish, skrevet av bandledern. Bandet består av legendariske Halvor Dokke på drums, brødrene Tevje og Tobias Flaate på bass og gitar, Leah fra Kapp, Ragne fra ( ? ) og den mest groovy blåserekka i Trondheim 3.november: Kristina, Emil og Erik. En konsert du kommer til å huske, rett etter du har sett den. Og litt til. Woho. Ok. Sees på Samfundet.»


Doors: 19:30

Konsertstart: 20:00

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler