Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 10. november 2022
Tid 19.00 - 20.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Sporty ponni på Studentersamfundet // KLUBBEN

«SPORTY PONNI LIVE IN CONCERT» er en forlengelse av Barstad Solvangs siste bok «Sporty ponni». Forestillingen er produsert i samarbeid med Ada Risberg. Under forestillingen trer kunstnerens fandenivolske alterego ut av sidene og inn i rommet.

Forestillingen består av en performativ lesning av boken, lydsatt av musiker og komponist Ada Risberg. Sammen improviserer de diktlesning, sang, growling og dyrelyder, sammensatt med opptak fra naturen, hip hop og techno. Etter showet er Sporty ponni-boken og lisseslips til salgs.

It's fun to ride with a friend -
But being alone is not the end.
She feels quite clever,
Actually more than ever -
And when she stretches out,
She wonders
What
She's been so emo about.
My life is good
And I am fine
I'll just shut up!
And drink more wine!

Forestillingen utforsker både den tradisjonelle og moderne kvinnerollen, og spenner tematisk mellom forventninger til kvinnen i form av sosiale relasjoner, morsrollen, helse, husarbeid og økonomi. Målet er å skape kontrast til skildringer av kvinnen i litteratur- og kunsthistorien, så vel som i sosiale relasjoner og de private rom disse utspiller seg i.

OM KUNSTNERNE

Barstad Solvang (f. Porsgrunn, 1991) bor og arbeider i Oslo, hvor hun tar en master ved Kunstakademiet. Solvang jobber med tekst, tegning, maleri, keramikk og performative lesninger av egne arbeider. «Sporty ponni» ble utgitt av det Berlin-baserte forlaget Colorama Print i 2022, og er Solvangs første internasjonale utgivelse. Solvang er innkjøpt av Kulturrådet og Nasjonalbiblioteket.

Risberg (f. Porsgrunn, 1996) har sitt virke i Oslo, hvor hun tar en master ved Norges Musikkhøgskole. Risbergs hovedinstrumenter er vokal og live elektronikk og hennes fokusområder ligger rundt låtskriving, improvisasjon, komposisjon og musikkproduksjon.


Doors 18:45

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler