Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 11. november 2022
Tid 23.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Tape Trash // Knaus 23:59

I TAPE TRASH henter de inspirasjon fra musikken de hørte på da de først plukket opp instrumentene sine som ivrige tenåringer

TAPE TRASH er det nye prosjektet til Anders Magnor Killerud (Ludvig Moon, Kyss På Halsen, Team Me) og Kristofer Mathias Staxrud (Spielbergs, Hilma Nikolaisen, Ludvig Moon). I TAPE TRASH henter de inspirasjon fra musikken de hørte på da de først plukket opp instrumentene sine som ivrige tenåringer. Indierock med smittsomme refrenger, catchy gitarmelodier og store trommer. Debut-EPen “Not that it's over now” fra 2020 førte til listing hos P3 og flere konserter i både Norge og Sverige. Etter en ufrivillig pause grunnet koronapandemien har de det siste året jobbet med debutalbumet sitt i samarbeid med Øyvind Røsrud Gundersen (Rumble in Rhodos) og Hallvard Bonden (Killer Kid Mozart”. Første smakebit fra debutalbumet slippes nå på Banditt Media.

Om låten:
«NOT GOING HOME» er en melankolsk høstlåt som nikker til Elliot Smith, Kents album «Hagnesta Hill» og Paul Thomas Anderson-filmen Magnolia. Musikalsk har låta et intenst uttrykk der hardtslående trommer og en vegg av gitarer møter myke, svevende vokalharmonier i en blanding av indie rock, drømmepop og shoegaze.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler