Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 10. mars 2023
Tid 20.30 - 00.00
Billett 250,- / 300,-
Aldersgrense 18 år

Sløtface, Das Body + Mall Girl // Storsalen

Vi har gleden av å presentere tre av Norges mest kick-ass band, samlet på én scene sammen for én kveld! Noter deg datoen - Sløtface, Das Body og Mall Girl kommer til Storsalen 10. mars!

Vi har gleden av å presentere tre av Norges mest kick-ass band, samlet på én scene sammen for én kveld! Noter deg datoen - Sløtface, Das Body og Mall Girl kommer til Storsalen 10. mars!

SLØTFACE
Pop-rockerne i Sløtface er for tiden - etter snart ti år som band - over i en ny fase. Bandet, som kan skryte av Spellemannpris i rock, internasjonale lovord for utgivelser og konserter, og en frontfigur som ble kåret til en av verdens største rockestjerner av bladet Kerrang, er ute med ny musikk. Og med dét klare for flere energiske liveshow! I sommer ga Sløtface, med Haley Shea i spissen, ut dobbeltsingelen “Beta/Come hell or whatever” som umiddelbart ble listet på både P3 og P13 i Norge, og blir snurret på radiokanaler også utenfor landets grenser. Dobbeltsingelen markerte en spennende ny musikalsk retning som viser frem et litt mer modent sound, men som likevel beholder råskapen og energien Sløtface har gjort seg kjent for. Konserten blir sjansen du får til å se den nye, forrykende live-pakken som er Sløtface 2.0 og du kan glede deg til helt nye låter, gamle låter fra hele kataologen, og en energi-innsprøyting du sent vil glemme.

DAS BODY
Indie-pop-gjengen i Das Body, med eksentriske Ellie Linden i front, har holdt koken siden 2018 og har mottatt strålende konsert- og musikkritikker både nasjonalt og internasjonalt. Bandet albumdebuterte i 2020 med “Peregrine”. Albumet sikret de en Spellemannominasjon og la grunnlaget for turné både i Norge og USA, til fantastisk mottakelse. Linden har fra flere hold blitt karakterisert som en av Norges beste frontfigurer, og musikkjournalist Sandeep Singh sa dette etter bandet gjestet Parkteateret i Oslo:
“Das Body på Parkteatret i går er den deiligste konsertopplevelsen jeg har hatt på fem år (...) Det føles som once in a bluemoon at et norsk band nailed både live, stjernefaktor og låtmateriale så godt som dette”.

MALL GIRL
Som artist hører man ofte at man må ha det lille ekstra, uten at noen helt konkret kan si hva dette betyr. At Mall Girl har dette ekstra er vi dønn overbevist om. I vår slapp bandet sitt etterlengtede debutalbum, "Superstar”, som blant annet ble omtalt som “enfargesprakende popeksplosjon!” av Musikknyheter, og Aftenposten bedyrer at Mall Girl innfrir forventningene i sin anmeldelse. Etter å ha servert en knallåpning av Øyafestivalen dag 2 er det ingen tvil om at de også innfrir alle former for forventninger fra scenen. Siden oppstarten, og spesielt med sine nyeste utgivelser, posisjonerer Mall Girl seg som et av de mest spennende popbandene vi har der ute. Live er bandet en minst like stor eklektisk indie-fest, med Veslemøy Narvesen, Eskild Myrvoll, Iver Tandsether, og energiske Bethany Forseth-Reichberg velplassert i front.

Velkommen til en enestående kveld på Samfundet, med tre av Norges aller beste live-band!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler