Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 23. mars 2023
Tid 21.00 - 22.00
Billett 170,- / 200,-
Aldersgrense 18 år

Konsert: Virkelig // Klubben

Virkelig kommer til Trondheim og Klubben 23. mars!

Fire år etter de sist spilte i Trondheim er Virkelig endelig tilbake og klare for å levere nok en forrykende konsert. Det kritikerroste bandet fra Bodø og Eksingedalen har bygd en dedikert fanbase over flere år gjennom landsomfattende klubbturnéer og spillejobber på flere av landets største festivaler. Debutalbumet "Lykke til i livet" kom i 2018, og plasserte Virkelig i det norske musikklandskapet som et etterlengtet gitarband, og førte til P3Gull-nominasjon, Lindmo, Øyafestivalen og drøssevis av radiosingler. To år etter kom oppfølgeren "Lengsel blir til gjemsel", som markerte seg med nominasjon til Subjektprisen, i tillegg til at albumet ble kåret til ett av årets beste i både Dagbladet og NRK P13.

Virkelig har tilbrakt det siste året i studio med indielegenden Chris Walla fra Death Cab For Cutie, der luftige gitarer, undrende tematikk og kassegitar har skapt et jordnært uttrykk som kombinerer det store med det såre. De første smakebitene fra dette samarbeidet kom med låtene ‘For ung til å vær trist’ og ‘Du treng en venn’ tidligere i høst, og er de første singlene fra bandets kommende album.


Billetter i salg fra mandag 12.12 kl 10.00. Pris 170 medlem/ 200 ikke-medlem
Doors 20:30

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler