Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 13. februar 2023
Tid 19.00 - 20.00
Billett 150,- medlem / 200,- ikke medlem
Aldersgrense 18 år

ISFiT: Det Andre Teateret // Dokkhuset

ISFiT 23 presenterer: Det Andre Teateret 13.02.2023

Kjøp billetter her: https://dokkhuset.hoopla.no/sales/event/isfit23detandreteateret

Det Andre Teatret åpnet dørene i Oslo i 2011, og er Norges første og største improteater. Siden da har teateret vokst for hvert år som er gått, og de siste årene har de hatt besøk av flere enn 30 000 publikummere hvert år. Med slagordet «Nesten som et ordentlig teater – bare litt morsommere!», er teateret kjent for sitt varierte repertoar av skriptede og improviserte forestillinger for alle aldre. Det Andre Teatrets stil og kjennetegn er omforming, nær historiefortelling fortalt i dialog med publikum og lek med teatrale virkemidler.
ISFiT gleder seg til å presentere forestillingen Elsk eller Hat. Det er deilig å elske ting og det er deilig å hate dem. Lite er så polariserende som smak, og i denne forestillingen får du muligheten til å elske og hate av hjertens lyst. Tre improvisatører fra Det Andre Teateret skal sette opp scener basert på kontroversielle tema og publikum bestemmer om forsøket fortjener ELSK eller HAT. Gjør deg klar for alt fra improviserte låter om transhumanisme og ukjente Ibsen-stykker om alternativ kreftbehandling! På slutten av kvelden er det én som står igjen med publikums gunst, og to tapere som vil bli hatet for alltid.

Den 13. februar 2023 kommer Camilla Frey, Andreas Tønnesland og Martine Ildal Utne til ISFiT på Dokkhuset for å tilføre latter og lys, elsk og hat til vintermørket. Dette er en forestilling du ikke vil gå glipp av!

Sted: Dokkhuset. Dokkparken 4, 7042 Trondheim
Dag & Tid: 13.02.2023 19:00
Pris: 150/200 medlem/ikke medlem

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler