Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Bodegaen
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 18. februar 2023
Tid 23.00 - 02.00
Billett 50,- / 100,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

ISFiT: A(rt)ctivism: Afterparty - QueeRAVE // Bodegaen

Etterfest!!

Lørdag den 18. februar er festivalens strålende siste fest med pop-ups malt i neon og glede. Bodegaen tar rollen som Studio 54, og Karmaklubb* inviterer til dans sammen i glede og fest. Karmaklubb* & friends har som mål å skape rom der ulike uttrykk er velkomne til å spilles ut, og å kanskje oppdages. Dette vil bli vist frem i Bodegaen, gjennom rave og performancekunst.

Karmaklubb* kan love et glimt inn i Drag-kunsten, vendinger av Burlesque, kunst, vakre mennesker, klubbing, skeivhet og glede. Så ta på deg raveantrekket og gjør deg klar for en svett rave i hjertet av Samfundet, fra 23:00-02:00.

Karmaklubb*

Karmaklubb* er et skeivt klubbkonsept. Karmaklubb* har, siden de fant sammen i 2018, har i flere år undersøkt ulike arkitekturer - fysiske og virtuelle, historiske, arkivmessige - og hvordan de kan bli utfordret og utprøvet, potensielt endret gjennom en direkte tilnærming og bruk og tilstedeværelse av kropper i disse rommene.

De som skal opptre:
- Cassie Brødskive @artofcassie
- Eliza Fierce @elizafierce @princessiliciousdrag
- Frida Marida @frida_marida
- Jorge & Thomas @jorgelnt og @thomasdancingsoul
- Juan Felipe Machista @juan_felipe_machista
- Phoenix D’vine@phoenixdvine@thesecretflamingo
- The Secret Flamingo Artists representatives
- DJs: Brita°UT & D’Change (Klubb Kosmos) @brita_ut @klubb_kosmos @sea_change_music

Where: Bodegaen, Samfundet
Pris: 50,- medlem / 100,- ikke-medlem
OBS: Dersom du kjøper billett til arrangementet A(RT)CTIVISM på Kunsthallen, er inngang til etterfesten i Bodegaen også inkludert i billetten.

Vi starter på Kunsthall Trondheim klokken 20:30 for lounge og en ordentlig show med kunstnerne involvert før vi fortsetter i rotundaen til Studentersamfundet, Bodegaen-klubben og pop-ups, alle malt i neon og glede.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler