Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 18. februar
Tid 23.59 - 00.30
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

ISFiT presenterer: Juell // KNAUS 23:59

Bakgrunn fra rockeband, fascinasjon for nordisk pop og utforskning av produksjon gjennom en bachelor i musikkteknologi har ledet opp til konseptet Juell.

Den 4. mars slapp Juell debut-EPen, It might be about time, en egenprodusert EP med særpreg i alle ledd. Det musikalske uttrykket strekker seg fra rå og eksplosiv blues med gitar i fokus, til melankolsk og fengende pop. Inspirasjonskildene varierer fra Emilie Nicolas og Susanne Sundfør til Motorpsycho.

Første låt ble anbefalt av P3 Urørt, og albumet ble ukens album hos NPS Music, som blant annet skriver "Nyskapende Juell er en ny og spennende artist med en sterk og gripende vokal som har skapt sitt helt eget univers. Låtene hennes både fenger og fascinerer, og det blir interessant å følge med på henne videre."

Livebandet består av Vibeke Juell Bugge (vokal og gitar), Oskar Myrseth (gitar), Johannes Rønning (synth), Bjørn André Syverinsen (trommer) og Eskil Elias Foyn Bruntvedt (bass/synthbass)

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler