Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 3. februar 2023
Tid 12.00 - 14.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Vi maler en vegg!

Vilde Rudjord ble i 2022 uteksaminert med en master i billedkunst ved kunstakademiet i Trondheim. Rudjords portefølje viser til en bred bruk av teknikker og medier, men hennes hovedområde er maleri og installasjon. Billedspråket hennes er fargesterkt og inneholder ofte humoristiske innslag, selv om arbeidene omhandler kompliserte tematikker.

”Polarisering, et ord vi har hørt slengt rundt de siste årene. Hva betyr det egentlig? Gruppene i samfunnet beveger seg lengre og lengre fra hverandre. Kommunikasjonen bryter sammen, vi lever i parallelle virkeligheter. Polarisering er en egenskap med lys og andre bølger som splittes og sendes i hver sin retning fordi de brytes av overflater som gir de forskjellige utgangspunkter. Ja det er naivt, men kanskje er det sånn med oss også?” - Vilde

Kom til Fjordgata 9 for å se et polariserende veggmaleri ! Avdukingen avhenger av været - men, fredag 3. februar satser vi på å ha premiere! Følg med på sosiale medier for oppdateringer.

Klarer du ikke vente? Eller vil følge med på prosessen? Frykt ikke, o kjære ivrige kunst-elsker! Følg med her for minutt-for-minutt-vi-maler-en-vegg! Lenken skal legges ut snart.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler