Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 13. februar 2023
Tid 19.30 - 20.15
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

ISFiT: SPORTY PONNI ON TOUR

«SPORTY PONNI ON TOUR» forteller historien om en kvinne som stikker til skogs for å feste og leve alene. Tematisk utforskes løsrivelse fra samfunnets forventninger: Hva gjør en kvinne, som er fri fra sosiale relasjoner, husarbeid, frykt og penger?

Dørene åpner kl. 19:00

Konserten bygger på tverrfaglige samarbeid og er en improvisert hybrid av langdikt, musikk og dans. Sang, piano, growling og dyrelyder er kombinert med Ada Risbergs opptak fra naturen og atmosfæriske lydbilder. Det audiotative språket visualiseres av samtidsdansere som i denne omgangen også viser line dance. I skogens mulm og mørke trer Barstad Solvangs alter ego “Sporty Ponni” ut av sidene og inn i rommet.

«SPORTY PONNI ON TOUR» er en konsert med utgangspunkt i Barstad Solvangs siste bokutgivelse «Sporty Ponni» (Colorama, Berlin, 2022). Utøverne er Ane Barstad Solvang (tekst, produksjon), Ada Risberg (musikk, komposisjon), Stine Steen Thorkildsen (samtidsdans) og Ranje Hoem (samtidsdans). Boken vil være til salgs under arrangementet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler