Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 14. mars 2015
Tid 22.00 - 00.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Yuma Sun

Om en skal beskrive Yuma Sun i en setning, vil det bli gjenom ordene til Tore Renberg: "Dette kan bli stort. Dette kan bli skummelt stort. Sist gang jeg hadde denne følelsen var vinteren 2001. Da så jeg Kaizers Orchestra for første gang."

Westernbandet Yuma Sun fra Norges forblåste vestkyst, Karmøy, gav i 2012 ut sin debutplate "Romanza" på sitt eget plateselskap Fast Fuse Records. Musikken som baserer seg på tydelige hint av western, country og morricone pakket inn i en skitten og rusten rockesound, har bemerket seg sterkt live, såvel som på plate. Bandet har opparbeidet seg en solid fanbase og høster lovord over det hele!

Da konsertprosjektet Local Heroes lyste ut en ledig plass som oppvarmer for Kaizers Orchestra på deres store avskjedskonsert i Bergen 31. August var det ingen ringere en Yuma Sun som stakk av med seieren. Bandet var Kaizers soleklare favoritt blant 120 påmeldte band, og utvelgelsen gikk smertefritt.

Nå kommer Yuma Sun til Klubben, med en høyoktan energi vi gleder oss til å se.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler