Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 14. mars 2023
Tid 20.15 - 21.15
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Frode Grytten: Dette er bergensaren

Frode Grytten forklarar Bergen for Trondheim. Velkommen!

Suksessforfatter med stor kjærlighet for musikk og poesi

Frode Grytten er mest kjent som forfatter og journalist, og har den senere tiden markert seg som scenekunstner og humorist. Han er en ettertraktet kåsør og musiker, blant annet som frontfigur i Frode Grytten Beat Band.

Det store gjennombruddet fikk han med romanen Bikubesong fra 1999. Boken er oversatt til flere språk og det er også laget et teaterstykke basert på boken. Han har vokst opp i industribyen Odda i Hardanger, der handlingen i Bikubesong også finner sted. Frode Grytten har vært bosatt i Bergen siden han begynte å studere som 18-åring. Han var fast ansatt kulturjounalist en periode i Bergens Tidende, men ble etter hvert forfatter på heltid. Han har blitt hedret med blant annet Brageprisen og Rivertonprisen, i tillegg til at han har vært nominert til Nordisk råds litteraturpris.

I løpet av de siste årene har han opptrådt mer og mer som scenekunstner og har nylig vært frontfigur i sin egen teaterkonsert Djevelen og Eg som spilte for fulle hus på Det Vestnorske Teateret i Bergen 2020/2021 sammen med Frode Grytten Beat Band.


Dørene åpner 20:15

Rett før Frode Grytten skal på scenen i Klbben, holder Javad El Bakali (@utlending.memes) en sofasamtale i samme lokale! Håper på å se deg på vår mini-litteraturfestival!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler