Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 13. mars 2015
Tid 21.00 - 23.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 20 år

Thomas Urv + The Underground Fix

Thomas Urv er en av landets technoveteraner, spesielt kjent for sin fingernemhet med vinylen.

Thomas kjøpte platespillerne og en mixer for konfirmasjonspengene sine i 1990. Han hadde da allerede siklet etter et par egne Technics-spillere i flere år, der han hadde eglet seg inn på skoledanser, ungdomsdiskotek og jobb på nærradio hjemme i Bergen.

Med spillerne i hus begynte han øyeblikkelig å arrangere hjemmealenefester og skoledanser for å få mest mulig spilletid med dansegulvene. Og med varierende hell.
Dette ble til en altoppslukende hobby som raveparty dj og arrangør rundt i Bergensområdet gjennom tidlig og midten av 90tallet før han til slutt endte opp som bookingagent for en rekke artister i miljøet rundt Tellé records og har de siste 18 årene booket norske artister til flere tusen spillejobber på alle kontinent rundt i verden.

Thomas har ved siden av agentvirksomheten også arrangert utallige klubbkvelder i Norge under ulike logoer, som den turnerende klubben ELEKTRA, som bl.a. gjorde månedlige kvelder på det da nystartede etablissementet Blæst i et par år. Eller kanskje mer kjent, technoklubben PLOINK, Norges lengstlevende klubbkonsept. Til disse kveldene har han presentert en evig lang rekke av verdens fremste djs og liveacts.

Han livnærer seg fremdeles som bookingagent men tar stadig vekk med seg vinylen & stiftene sine til spillejobber rundt i landet så vel som utenfor landegrensene. Bl.a. spilte han med legendariske Dave Clarke på like legendariske Fabric i London nå i høst og det hviskes om flere spillejobber utover sommeren på andre legendariske klubber rundt i Europa.

Thomas utvidet virksomheten til PLOINK i fjor sommer og sammen med den legendariske Elisabeth Nesheim startet de opp plateselskapet under samme navn som allerede har gitt ut fire EPer, selvsagt på både vinyl og digitalt, distribuert & promotert internasjonalt og med mye fokus på kvalitet og detaljer. Den femte utgivelsen kommer rett over påske og er signert Thomas selv.
PLOINK slapp nylig en liten smaksprøve av denne.

Thomas Urv har spilt mye rundt på det som er og har vært av klubber i og rundt Trondheim, helt siden sommeren 1996, da han hadde sin trønderdebut på technofest nede i gamle Strossa, bare noen etasjer under Klubben på Samfundet altså. Han husker vagt et nachspiel etterpå som muligens endte opp med klatretur i stillaset på selveste Nidarosdomen, helt til toppen for å se på soloppgangen.. Men om slik en historie var sann så er det nok en hemmelighet.

Sist han gjestet traktene var ifjor sommer, på en vanvittig skogsfestival det går gjeteord om over hele landet. Der spilte han i åtte timer sammenhengende.. Det blir ikke like lenge på Samfundet men forvent den samme drivende og kompromissløse dansemusikken traktert av fingre som liker å tafse på vinylen.

The Underground Fix har gjort seg bemerket som byens ferskeste rendyrket house- og technokonsept, blant annet på Supa, BrukBar / Blæst og Samfundet. Med gjestebookinger som Leon Vynehall senest i vinter, er de soleklare ambassadører for det som rører seg innenfor den internasjonale klubbscenen

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler