Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 27. april 2023
Tid 21.00 - 22.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Baksaas + Høyer // Klubben

Baksaas + Høyer er en duo med to ganske ulike artister – en slampoet og en techno-DJ. Sammen utgjør Fredrik Høyer og Bendik Baksaas et band som utfordrer grenser og sjangere.

Deres organiske fremstilling av rap og spoken word, house og techno, har eksplodert hjerner rundt i Norge det siste året. Med sine eksplosive liveshows, har de tiltrukket seg fans i alle aldre.

I vår slapp de et nytt album, «hortensia! lenge sia» – en rå hyllest til vennskapet og et manifest for kjærligheten.

Fredrik Høyer
Fredrik Høyer er en spoken word-artist som også har blitt kjent som fremadstormende dramatiker og skuespiller, deriblant skuespillet «Jordopphimlesang» på Nationaltheatret og den svenske storfilmen «Utvandrarna» av Erik Poppe. På hortensia! lenge sia! viser han seg også som en av landets mest originale og teknisk virtuose rappere.

Bendik Baksaas er en av Norges mest karaktersterke elektroniske musikere. Med minimalisme, modulærsynth, trommemaskin og sampler har han utviklet en spillestil preget av lekenhet og presisjon. I 2018 mottok han Osloprisen for Årets album med plata «Duets».

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler