Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 8. september 2023
Tid 20.30 - 22.30
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Rap & Sip: Pasha + Safario + Yomi // Storsalen

Du vil ikke gå glipp av trippelkonsert i Storsalen med rapperne Pasha, Safario og Yomi. Sammen med FEBER tar oss med på en helaften uten like. Rap & Sip blir en kveld fylt med noe godt i glasset, rap og sofaprat.

Rap & Sip inntar storsalen og er styrt av FEBER, som er samfundets hiphop-studentradio. Det blir sofaprat, vinsmaking og ikke minst konsert med rapperne Pasha, Yomi og Safario.

// PASHA
Pasha har spilt fulle konserter på tvers av Nord Europa og USA.

Rykkin-rapperen ble først tatt ordentlig på alvor da historiske NME i 2017 dro fram Pasha som en av de mest lovende talentene i verden. Med musikkgigantens profesi i ryggen kom tastemakernes lovord på rullebånd; Ebro, Highsnobiety, Clash, Line of Best Fit og Earmilk la alle sitt elsk på en av Nordens eneste rappere med internasjonal rekkevidde.

Pasha har vært vel så synlig på hjemmebane. Nominert til P3 gull som Årets Live Artist etter opptredner på noen av landets største festivaler som Kadetten, Landstreff, Tryvann og Slottsfjell har gjort Pasha til en av de mest omtalte liveartistene i Norge. Artisten har vært vel så aktuell på radio med hits som «I Don’t Speak French», «Colorblind» og «Prettyboi Bounce», og alt i alt er det vel fortjent når den eksplosive rapperen dras fram som nordmannen i spissen for engelsk-språkelig hip hop i Øyvind Holens “Nye Hip Hop Hoder”.

// SAFARIO
Det unge multitalentet Safario har på veldig kort bemerket seg som en av Norges heteste hiphop-talenter, som har ført til at han ble nevnt av det anerkjente magasinet NME som en av 100 artister å se opp for i 2020.

Han debuterte som rapper i 2017 med singelen “Feeling Good”, som gikk helt opp til 4. plass over de mest virale låtene i Norge og fikk mye radiospilling. Hans første EP i 2018 hadde han den irske artisten, Rejjie Snow som gjesteartist på “IDK MUCH” remix. Dette fulgte han opp med flere singler gjennom 2019, blant annet låten “GO CRAZY, GO STOOPID”, som ble hyllet av flere medier, som Lyrical Lemonade.
Gjennom årene har Safario spilt på noen av de største festivalene i landet, gjennomførte en egen Norgesturné i fjor høst, fylte Parkteatret sammen med Octavian og Dutty Dior og spilte to fullsatte konserter på by:larm i fjor.

// YOMI
Yomi signerte med Warner Music Norway i 2017, og har brukt tiden
til å modnes som artist og låtskriver.

Som ung og nylig signert artist var Yomi sulten på å lage nytt materiale, og utallige studioøkter resulterte i singler som «Kom nærmere» og «Erfaring». Låten «Unnskyld» fra filmen "Battle" har siden utgivelsen samlet mer enn 10 millioner streams på Spotify.

I løpet av sommeren 2019 tilbrakte Yomi tid i Sverige, sammen med den
Stockholm-baserte produsenten Vinter Boomin, for å gi ut sin
debut-EP "Problematiske løsninger". EP-en, som ble sluppet i 2020, handler om å formidle dype følelser. Sangene tar oss inn i hodet til en ung artist som bare på dette punktet var 18 år gammel, og som har en uavhengighet og refleksjon som er imponerende med tanke på hans unge alder.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler