Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 8. november 2023
Tid 20.00 - 21.30
Billett 210,- / 270,-
Aldersgrense 18 år

Hvorfor det? med Trond-Viggo og Kristopher Schau // Storsalen

Hvorfor det? Spesial - KROPPSVÆSKER

Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Og en ting er sikkert:
Trond-Viggo og Kristophers show er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon. Men konseptet er såre enkelt:
Trond-Viggo og Kristopher inntar scenen og snakker litt om kropp, helse og kroppsvæsker spesielt – basert på rollen som henholdsvis lege og pasient. Og så åpnes det for spørsmål fra salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst de måtte lure på om – ja, nettopp - kroppsvæsker.

Onsdag 8. november kommer showet endelig tilbake til Samfundet!

"Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt "safe", sier Trond-Viggo, og fortsetter:
"Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid, sier Trond Viggo, som på tross av frykten gleder seg til å besøke Samfundet i mars.
Noen som ikke har grunn til å grue seg, er publikum. For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd. Når forestillingen vel er i gang, kan latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart.


Billettsalget starter 22. september kl. 12.00!

Dørene åpner 19.30

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler