Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 14. november 2023
Tid 19.00 - 20.57
Billett Påmelding
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Utekino: Alien (1979) med Kosmorama // Bifrons

Studentersamfundet Filmklubb og Kosmorama filmfestival ønsker velkommen til utendørsvisning av Alien (1979) i bakgården til Bifrons.

Fire menn, to kvinner og en katt i et romskip møter en voldsom utfordring når de får selskap av en blindpassasjer fra det ytre rom. Romvesenet har ikke bare dårlige manerer og et skrekkinngytende ytre, men også en glupsk appetitt som stilles av at den forsyner seg av besetningen, en etter en. At tittelpersonen i Alien får anledning til å spise seg stor og sterk skyldes i stor grad romskipets medbragte vitenskapsmann, som er mest interessert i uhyrets potensiale for forskningen enn for interplanetære arbeidsmiljølover, På samme vis som i Blade Runner som kom noen år senere, legger regissør Ridley Scott fram for dagen en sterk pessimisme og skepsis på utviklingens vegne.


Produksjonsår: 1979
Regissør: Ridley Scott
Nasjonalitet: Storbritania/USA
Lengde: 1 t 57 min


Våre beste utekinotips
- Filmvisning under åpen himmel er en unik opplevelse, men det er viktig å ta noen forholdsregler så man ikke fryser!
- Sjekk alltid værmeldingen og kle deg etter den. Husk at det kan bli litt ekstra kjølig når man sitter i ro, så det er fint å ha med et ekstra lag.
- Det kan være fint å ha med noe å sitte på for å isolere best mulig og holde varmen. Kanskje du har et sitteunderlag eller et pledd?
- Et skikkelig insider-tips er også at man kan ha med sovepose og dra den over beina hvis det er kaldt!

Om Kosmorama
Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival er Midt-Norges største filmfestival, og avholdes årlig i uke 10, som neste år er 4.–10. mars. Da inntar festivalen Prinsen Kinosenter med et spesialkuratert program som vises fra morgen til kveld syv dager i strekk.
Kosmorama arrangerer også utekino, kulinarisk kino, regissørbesøk, foredrag og mer både i og utenfor festivaluka.

Utekinoen er støttet av NFI.


Denne visningen er gratis, men krever påmelding!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler