Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Akademisk Radioklubb
Akademisk Radioklubb (ARK)
Dato 22. oktober 2023
Tid 21.30 - 23.30
Billett 290,- Medlem / 350,- Ikke-medlem
Aldersgrense 18 år

UKA: Odda og Martin Inntar Storsalen

Hold dere fast, her kommer en gladnyhet!

UKA kan stolt presentere muligens Norges beste komikere under samme tak, for en unik og latterfull kveld. Odd-Magnus Williamson og Martin Lepperød skal nemlig for første gang opptre i Storsalen under samme event, og for et show dette kommer til å bli!

Odd-Magnus med sin bunnsolide humorkarriere har i årrekker underholdt det norske folk med ulike bidrag i alt fra TV-serier og filmer, til standup. I kveld vil Odda servere en herlig blanding av vittig og underholdende humor som får oss til å både reflektere og gapskratte! Dette vil du ikke gå glipp av!

Martin på sin side er godt kjent fra flere hold, der han har tatt landet med storm med sin unike humor, sjarm og varme. Mange har fulgt ham lenge, mens nye stadig slenger seg på, og det er ikke rart. Tidligere i år hadde han premiere på sitt første soloshow "Kakerlakk" og ble kalt "Norges mest originale komiker" av NRKs anmelder. Showet spiller fortsatt for fullsatte saler, noe som tyder på at publikum er enig!

Med dette tilbyr ikke UKA bare ett, men "to" elleville opptredener, der Odd-Magnus og Martin vil fremføre hvert sitt individuelle standup-show! Man kan med andre ord si, "warning, dette er ikke et event for dere som vil kjede dere"!

Kom og føl på vibrasjonen av latterbrøl som fyller hele Storsalen når Odda og Martin inntar Storsalen!

Kjøp billetter her: https://www.uka.no/program/869-odda-og-henrik-inntar-storsalen/1270/

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler