Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør UKA
UKA
Dato 29. oktober 2023
Tid 20.00 - 22.00
Billett 120,- Varierende prisgrupper
Aldersgrense 18 år

UKA: UKErevyen 2023

Flere datoer for UKErevyen er tilgjengelig på UKA.no

UKErevyen er Norges største studentrevy, og i oktober skal den 110 år lange tradisjonen atter en gang fylle Storsalen med latter og sang!

Revyens historie begynte i 1913, og ble i 1917 starten på kulturfestivalen UKA. Dermed regnes UKErevyen for mange som selve hjertet av UKA. Fra 1917 til i dag har mye endret seg, men studentene har, med unntak av okkupasjonsårene 1941 og 1943, satt opp revy annethvert år. I takt med utviklingen av studentbyen Trondheim, har UKErevyen gått fra å være en halvimprovisert forestilling til å bli en revy med høyt kunstnerisk og teknisk nivå. Omlag 200 frivillige har jobbet natt og dag for å skape et herlig sammensurium av fjas og fanteri!

Tradisjon tro holdes UKErevyens innhold hemmelig frem til åpningen av UKA 5. oktober. Ved midnatt avdukes UKEnavnet, som er navnet på årets revy og festival. Vi kan likevel røpe at det blir en fest av en forestilling, fylt med humor, spektakulære kostymer, musikk, og imponerende sceneteknikk og kulisser. Kanskje blir det også noen overraskelser?

Vi håper UKErevyen 2023 får publikum til å le så det vibrerer i Storsalen, så vel som i resten av byen. Kanskje vil du som publikummer også kjenne på andre følelser, og felle en tåre når sceneteppet går ned?

UKErevyen spilles i Storsalen nesten hver dag under UKA, og er en sentral del av festivalprogrammet.

Kom og føl vibrasjonene med oss i Storsalen - vi ses!
NB! Dørene åpnes 30 minutter før show-start

Kjøp billetter her: https://www.uka.no/program/826-ukerevyen-2023/

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler