Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 4. november 2023
Tid 23.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Pachinko // Knaus 23.59

I krysningspunktet mellom indierock, psykedelia og pop, finner du Pachinko.

Den Oslo-baserte kvintetten sveiser sammen elementer fra et bredt spektrum av sjangre til en miks av svevende melodier og tunge riff, som engasjerer alt fra danseføtter til nakkemuskler hos publikum. En symbiose av leken vokal, vrengt gitar og eklektiske trommer, veves sammen for å uttrykke de unike impulsene hvert medlem bringer til bordet. Pachinko er en kunstrockbuffet, og det er tallerkener nok til alle.

På kort tid har bandet markert seg på den nasjonale alternativ-scenen, og har imponert publikum med sine eksplosive liveopptredener. Dette har de bevist gjennom konserter på bl.a. festivalene brennapalooza., Havstrøm og Klubbdagen på Øyafestivalen, samt Eggstockfestivalen i Bergen, der de sommeren 2022 stakk av med konkurransens andreplass.

Til tross for at de ikke har gitt ut noe musikk enda, har SoundCloud-demoene deres gagnet oppmerksomhet og blitt spredd gjennom studentradio på tvers av landet. For tiden er bandet i studio med produsent Ola Djupvik (Pom Poko mm.) for å endelig ferdigstille sin debut-singel som kommer høsten 2023.

«De er faktisk så hippe og underground at de ikke finnes på Spotify»
– Andrea Elise Soot (Radio Nova)

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler