Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 10. november 2023
Tid 23.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Havari // Knaus 23:59

Havari er et kompromissløst, breibeint norsk rockeband bestående av fem karer som sammen har inngått en hellig pakt om å pleie og vedlikeholde de rike rocketradisjonene vi har her til lands.

Med brautende vokal og rike melodilinjer banker de ubønnhørlig på med norske tekster og internasjonal sound! Havari ga ut sin debututgivelse "Maktbalanse" våren 2022, og siden den gang har det ikke vært noen vei tilbake.

Med en frontmann kjent fra årets semifinale av The Voice, og med deres siste utgivelse "Forlis" friskt i minne har Havari virkelig fått vinden i ryggen. Havari leverer et vidt spenn av originale låter og har høstet gode kritikker på både plate og på scenen. Skruppelløs norsk rock i maritim innpakning!

Det er ikke allmenn kjent, men gruppa ble faktisk dannet i Trondheim av tre daværende NTNU-studenter for litt over tre år siden. Mannskapet gleder seg til Havaris første konsert i Trondheim, byen der det hele begynte!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler