Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 6. april
Tid 22.00 - 00.00
Billett 250,- / 350,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Hjerteslag + Combos // Storsalen

Lørdag 6. April braker det løs med dobbelkonsert i storsalen! Bandene Hjerteslag og Combos leverer back to back show!

DØRENE TIL STORSALEN ÅPNER 22:00

Hjerteslag:

Helt siden oppstarten i Bergens undergrunnsmiljø, har Hjerteslag vært et av landets aller beste og mest populære rockeband. Med vokalist Robert Eideviks umiskjennelige og unike låtskriver- og tekstsignatur i bunn, har bandet vært premissleverandører for melodisk, støyende, og gatepoetisk musikk på norsk.
Med comeback-albumet «Tyvens Dagbok» og den påfølgende turnéen høsten 2022, gjenerobret Hjerteslag sin posisjon som et av landets ledende rockeband. Robert Eidevik sto fortsatt i front, med en sulten, ny besetning bak seg. Arve Isdal, Yngve Andersen, Ivar Thormodsæter og Herbrand Larsen er velkjente navn og ansikter fra en rekke band og musikalske prosjekter det siste tiåret.
Hjerteslag har heller ikke ligget på latsiden i 2023, og mellom slagene gjennom årets festivalsommer, har de skrevet og spilt inn sitt kommende album «Betonglandskap». Som første smakebit serverer bergensbandet den majestetiske og såre «Bomerang». Som en god gatepoet jo skal, vender forbryteren tilbake til åstedet og skildrer sin oppvekst i sagnomsuste Loddefjord. Og når det kommende albumets tittel er «Betonglandskap», kan det tyde på at det er mer der det kommer fra.

Combos:

Combos: Energisk og in-your-face siden 2018. I løpet av et par år har de gjort seg godt bemerket på den norske musikkscenen, hvor de har høstet lovord og skyhøye terningkast fra både nasjonal og internasjonal musikkpresse.

Den soniske opplevelsen av Combos kan forklares som en mish mash av medlemmenes ulike nisjer; prog og skate, fotball og punk, krydder og swag, syre og kunst, mørke og lederteft. Som publikum vil man fort bite seg merke i bandets enormt smittsomme energi og deres «vellykkede sjangerblanding», som gir nikk mot punk, alternativ rock, hardcore og hiphop.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler