Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 2. mars
Tid 21.30 - 23.00
Billett 100,- / 150,-
Aldersgrense 18 år

Tyr // Storsalen

Lørdag 2. mars inntar Tyr storsalen på samfundet for første gang!

Det siste året har Tyr markert seg som en av de mest spennende artistene på den norske musikkscenen. Han debuterte sommeren 2022 med låten «21», og bygget videre med mixtapen «Tyrtape» samme høst, som på kort tid befestet seg blant de beste norske Hip-Hop prosjektene gjennom tidene.

Den unge rapperen har blitt en meget ettertraktet liveartist, og beviser sine liveferdigheter og unike «stage presence» hver gang han inntar scenen. Han har tidligere gått under navnet Wonder The Boy, der han har skrevet og fremført låter helt siden han var 15 år. Han har spilt konserter i alle mulige settinger og har som kun 22 år, en erfaring og kompetanse som få, om ingen, i hans segment kan matche.

Dette er en artist som vet hva han holder på med og som endelig har fått plattformen til å presentere sin kunst i riktige omgivelser. Tyr er en entertainer med selvtillit, en uredd stemningsskaper og spektakulær vokalist med hypnotiserende tiltrekningskraft.

I januar 2023 solgte han raskt ut sin egen headliner-konsert på Parkteateret, og beviste at han er en artist som på egenhånd tiltrekker et stort publikum. Etter gjennombruddet har Tyr høstet mye god kritikk fra ulike kanter. Vinteren 2023 ble han Spellemannsnominert i kategorien «Årets HipHop» for sin debutmixtape «TyrTape», som også fikk terningkast 6 og tittelen «årets rapalbum» av Aftenposten.

I løpet av de siste året har han også rukket å levere sterke vers på Beathovens «Tyrthoven», Turabs «Penger i banken» og L:U:N:A sin «Gråter», i tillegg til EP'en «2 Horn» med kompis Oscar Blesson. I september slapp han «Månen» med Stig Brenner, som er den første låten fra Tyrs kommende debutalbum. I sommer har han levert en rekke sterke prestasjoner og sjarmert publikum på festivaler som Slottsfjell, Xplosif, Canal Street, By:Larm, Feelings og nå nylig som support for Arif & Stig Brenner på Dødens dal under UKA i Trondheim.

Året 2023 avsluttes som support for Stig Brenner på hans turné, før Tyr byr opp til vals med sin egen albumturne vinteren 2024, passelig kalt «Tyrs Vals». Her kan publikum forvente et gjennomført show med sterkt hevet produksjonsnivå. Det nye albumet er nyskapende, inneholder høy musikalsk kvalitet og formidler følelser på en gripende måte, og dette skal også reflekteres gjennom albumets liveshow.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler