Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 12. januar
Tid 21.59 - 01.30
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Knausfestivalen 2024 // Fredag

Det er endelig duket for nok en Knausfestival! Tre helaftener fylt med spennende, ny musikk i et spekter av sjangere! Tre artister hver kveld, på husets herligste scene Knaus!


FREDAG 12. JANUAR: Oh Yeah Tiger // JNS // Posner


Oh Yeah Tiger

Det eksperimentelle rockebandet OH YEAH TIGER har spilt sammen siden 2015 og har med utgivelser som den ambisiøse bygdethrilleren 2150 OYTV etablert et særegent og ekspressivt sound. Bandet har mye live-erfaring fra scener i inn og utland, og gjør energiske konserter med sterke visuelle virkemidler. Debutalbumet «Good Solid Business Enterprise» er et trist, intenst og storslått rockealbum det knyttes store forventninger til. Fra stygt og støyete til fint og fengende, musikk på liv og død -- Good Solid Business Enterprise.

JNS

Thomas Jones, bedre kjent som JNS, er allerede en velkjent figur i Norges Hip-hop- og R&B-Miljø. Med både spellemannspriser på sine produksjoner, P3 Gull nominasjon og utallige radiolistinger på P1 og P3 har han gjort seg opp et navn som en av landets mest anerkjente og respekterte produsenter og låtskrivere. Fra produksjon av fjorårets «Rambow - Mager men metter mager» album i sin helhet, til produksjoner for Marstein, Lars Vaular, Unge Ferrari, Isah og Kamelen, og han har tidligere blitt sammenlignet med helter som Kanye West for sitt multitalent. Kjent for sin effektivitet og produktivitet i studio har han blitt en svært ettertraktet produsent innen hip-hop og R&B, og av de største navnene innen disse sjangrene er det få som ikke har tatt turen innom studioet hans.

Til tross for sin svært etterspurte rolle som produsent og låtskriver, har JNS fortsatt funnet tid til sine egne
prosjekter, og levert solide album og singler som har ført til en buket av radiolistinger og gjort han til en favoritt hos ledende tastemakers som 730, rubato, P3, Yltv og Tidal. Da han slapp albumeserien «Pandemisommer» og “Pandemivinter” under lockdown, ble de møtt med stor begeistring blant publikum, og høstet svært god kritikk fra anmelderne hos blant annet P3 og Disharmoni. JNS in The fast Lane 1 og 2 kom samme år i 2022 og nå er endelig scenen klar for og la fansen få se og høre musikken live. JNS gleder seg til å vise at han ikke bare er en studioartist, men en live artist folk må få opp øynene for i 2024.

Posner

Posner har gjort seg bemerket rundt i landet for sin produksjon av ambient jungle og DJ-sets som utforsker underrepresenterte sjangre og stiler i den norske klubbscenen. Han er resident DJ på Blå i Oslo, står bak klubbkonseptet pace///x_x og slapp i fjor høst EPen ‘Drum Music’ med låter som bl.a. Nesttun Sentrum og good4me. Han hadde sin livedebut på by:Larm i høst, og gjør seg nå klar for sin livedebut i Trondheim med eget materiale.


Dørene åpner 21:45

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler