Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 14. januar
Tid 19.00 - 20.40
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Åpningsfilm: Hunt for the Wilderpeople (2016) // Storsalen

En gangster møter villmarken

Fra et storbyliv med småkriminalitet blir tenåringspøbelen Ricky sendt til den newzealandske landsbygda for å bo hos sin nye fosterfamilie. Hos kjærlige tante Bella, kranglete onkel Hec (Sam Neill) og hunden Tupac, finner Ricky seg fort til rette – i alle fall for en stund. Når en tragisk hendelse truer med å sende ham videre til et nytt hjem, legger Ricky på flukt med onkel Hec hakk i hæl. Flukten utvikler seg etter hvert til en nasjonal menneskejakt, og til slutt må de to lovløse mennene legge sine uoverenskomster til side for å overleve som en familie.

I Hunt for the Wilderpeople tar regissøren av Jojo Rabbit og What We Do in the Shadows oss med på et eventyr langt inn i den newzealandske villmarken. Landskapet som tidligere har fått sin tid på det store lerretet gjennom Ringenes herre-trilogien, forteller her en ganske annen historie. Med sine sære og sjarmerende karakterer er Hunt for the Wilderpeople en komisk, fantasirik og sjarmerende oppvekstfilm med et stort hjerte.

Omtale: biff.no


Produksjonsår: 2016
Regissør: Taika Waititi
Nasjonalitet: New Zealand
Lengde: 1 t 41 min


Doors 18:45

Denne filmvisningen er gratis!

Medlemskap kan kjøpes i døren:
Filmklubbmedlemskap: 100 kr
Supermedlemskap: 200 kr

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler