Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kafé- og Serveringsgjengen
Kafé- og Serveringsgjengen (KSG)
Dato 15. april 2015
Tid 20.00 - 00.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

SAIH inviterer til jubileumskonsert med Tent Up High + Listener

Den 15. April åpner Klubben og SAIH dørene for å gi oppmerksomhet til 40 år med okkupasjon og undertrykking. Det blir en liten introduksjon og gjennomgang av okkupasjonen, før Tent Up High og Listener tar over.

Det er i år 40 år siden Marokko gikk inn i Vest-Sahara. Marokko har klart det ingen andre klarte. Mens kolonimaktene ga fra seg land etter land, klarte Marokko, godt alliert med Frankrike, å slå hjernhånden rundt Vest-Sahara. Ikke bare fikk den marokkanske kongen tak i landet og ressursene, men også det Saharawiske folket som ble slått ned, jaget, og undertrykket. Dette i 40 år, og verdenssamfunnet står stille og ser på.
Gratulerer Marokko! Gratulerer Frankrike! Gratulerer verden!

Studenten og poeten Hamza Lakhal fra Vest-Sahara kommer. Det gjør også Joanna Allan som har dokumentert menneskrettighetsbrudd mot saharawiere i det siste året, og SAIH's politiske nestleder, leder for årets Vest-Sahara-Kampanje, Emilie Larsen Ørneseide.

Festen er gratis, og starter kl 20.00

Velkommen til en kveld full av god musikk, og sarkastisk feiring!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler