Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 8. mars
Tid 20.00 - 22.00
Billett 250,-
Aldersgrense 18 år

The Rocky Horror Picture Show (1975) // Storsalen

Også i år viser Studentersamfundet Filmklubb kultfilmen over alle kultfilmer, akkompagnert av et fresende sceneshow og lettkledde amatørskuespillere!

Billettsalget åpner søndag 11. februar kl 12.00.

Etter kjøp vil du få en link på mail for å registrere deg som filmklubbmedlem.

Showet arrangeres av Studentersamfundet Filmklubb. Inngang forutsetter medlemskap i filmklubben som er inkludert i billetten, men det må registreres i skjema du får på mail før show.

The Rocky Horror Picture Show inneholder alt man kan ønske seg i en film; romvesener, transvestitter, musikalnumre, undertøy og hud. Siden 1975 har denne ekstravagante filmen opphisset, fascinert og inspirert. Kulturutvalgets årlige feiring av utenomjordiske transvestitter i fusjon av film og opptreden er vårens høydepunkt, så møt opp i mørk dress eller drag og bli med på moroa. Vi lover deg det deiligste og heteste Rocky-show noensinne!

Dørene til rundhallen åpner kl 19.00 og dørene til Storsalen åpner 19.15.

Anbefalte rekvisitter: Avis, kortstokk, papirfly, dopapir og en sunn dose ekshibisjonisme. Deltakermanus er inkludert i billettprisen :)

OBS det er IKKE tillatt å ha med ris som rekvisitt

VIKTIG INFORMASJON OM BILLETTER OG FILMKLUBBMEDLEMSKAP:
For å kunne delta på arrangementet, man være medlem av Studentersamfundet Filmklubb/NFK. Dette er IKKE det samme som Samfundet-medlemskap. Ved kjøp av billett til showet får du filmklubbmedlemskap inkludert, men for at medlemskapet skal være gyldig må du registrere deg ved linken vi sender på mail.

For eksisterende filmklubbmedlemmer for Våren 2024 vil det være mulig å kjøpe billett til medlemspris (150,-), men da kun på filmvisningene på Samfundet, altså ikke på nett.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler