Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 27. april
Tid 20.00 - 02.00
Billett 200,- / 250,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Elektrosamfundet

Elektrosamfundet feirer semesterets siste åpningsdag! Elektronisk musikk står til ære i alle lokalene, og bak platene står det utplukkete DJs fra både Norge og utlandet!!

Lørdag 27. april braker det løs på hele huset! Vi har booket artister og DJs som vil fylle Samfundets lokaler med fantastisk elektronisk musikk! I Storsalen blir det konserter og DJ-set av Fredfades, Conducta (UK) og Prins Thomas! Samtidig gjester Fig Tape, Human Space Machine (NL) og Might Be Twins på Knaus. I resten av lokalene vil det være DJs som holder kjøret gående!

Kveldens program:

Storsalen:
20:15 Fredfades
22:15 Conducta (UK)
00:15 Prins Thomas

Knaus:
21:00 Fig Tape
22:15 Human Space Machine (NL)
00:00 Might be Twins

  • Flere navn snart! Følg med!

//Conducta (UK)//
Conducta er produsenten bak AJ Traceys uunngåelige Ladbroke Grove (nå trippel platina og anerkjent som den mestselgende UK Garage-platen i historien), og er også grunnlegger for Kiwi Rekords-labelet, der han har ledet an i oppblomstringen av UK Garage. Etter en rekke banebrytende mikser, utgivelser mikser, utgivelser og fester ble selskapet kåret til DJ Mags Breakthrough Label for 2019, DJ Mags Best Label-pris for 2020 og fikk Resident Advisors pris for beste miks med Kiwi Krush. Conducta fikk også omtale i prestisjetunge DJ Mag, i tillegg til tidligere støtte fra blant andre Vice, Complex, FACT, The Guardian og GQ.

//Fredfades//
Fredfades omfattende platesamlingsvaner, hans produksjons- og DJ-ferdigheter har gjort ham til en formidabel kraft i Europa, med en legende som følger ham hvor enn han drar, fra lyttebarene i Japan til seriøse undergrunnsklubber over hele Europa og Australia. DJ-settene hans inneholder alt fra 7" boogie-rariteter til uoppdagede perler fra 90-tallets housemusikk. Fredfades dirigerer dansegulv eller gamle samplere og synthesizere, der delikate, sjelfulle innslag står i kontrast til stive, mekaniske rytmer, og er en allsidig figur både i studio og i DJ-båsen, der han serverer funkifisert disco og soul eller eurosentrisk house og techno. Det er ikke mange dansegulv Fredfades ikke kan ta seg av.
Fredfades har i løpet av de siste årene skapt et særegent sound som produsent. Fredfades' prosjekter spenner fra sjelfull hiphop til luftig housemusikk og til og med ambient med album og samarbeidsprosjekter som har brakt lydene hans til et internasjonalt publikum gjennom Stones Throw, TIDAL, Boiler Room, Jakarta Records og hans egne Mutual Intentions-plater.
Fredfades har tidligere hatt residency på den verdenskjente Jaeger Club i Oslo, spilt på en rekke klubber og hi-fi-barer rundt om i Europa og turnert i både Australia og Japan. Han arrangerte det første norske Boiler Room, og gjorde også et annet Boiler Room i Oslo på et senere tidspunkt.

//Prins Thomas//
En DJ-biografi er kjedelig, selvsentrert og egoistisk. Prins Thomas vet det altfor godt og frykter resultatet: en som får ham til å høres ut som verdens beste DJ ... selv om de fleste ville elske en slik kommentar om egne ferdigheter.
Det må være den avslappede atmosfæren i Oslo, der han bor, som gjør ham overmodig. Bortsett fra hans kolleger Hans-Peter Lindstrom (Feedelity Records) og Todd Terje, som han jobber og spiller inn med, og noen av byens legendariske skikkelser som den idiosynkratiske Rune Lindbæk eller den mystiske DJ Strangefruit, er stedet på ingen måte så travelt, hektisk og viktig som noen av Europas klubbhovedsteder liker å fremstille seg selv. Når det gjelder den musikalske produksjonen, er det Prins og hans kongelige husholdning som leder an, som dubpoetene ville sagt. Sammen med Hans-Peter Lindstrom skapte Thomas høydepunktet i den pågående fascinasjonen for retrofuturisme og deres selvtitulerte debutalbum på det belgiske Eskimo Label.
Som du ser, har Prins Thomas alle de riktige ingrediensene man kan ønske seg av en DJ: store ferdigheter, ydmykhet, produksjoner og remixer som andre ville drept for, og ikke minst evnen til å spille plater på en måte som ikke bare får dem til å låte bra og hensiktsmessig, men som også får folk til å danse. Og har vi nevnt skjegget hans ennå? Der har du det: verdens beste DJ!

//Fig Tape//
Den norske artisten Fig Tape har raskt fått fans i Skandinavia, Storbritannia og Tyskland med sin sterke debut. Oppmerksomheten rundt ham har allerede sikret ham en bookingavtale med All Things Live og en publiseringsavtale med Warner Chappell.
Han henter inspirasjon fra sitt treårige opphold i Berlin og blander elementer fra bedroom pop og klubbmusikk med rask tempo, eksperimentelle teksturer og synthbaserte riff. Hans siste utgivelser "Boundaries" og "You Might" har begge fått oppmerksomhet og radiospilling på P3.
Med en kommende konserter som oppvarming for Sigrid på Sentrum Scene og har allerede spilt for et utsolgt Parkteatret i Oslo, Ideal Bar på VEGA i København og fått vist seg frem på Sveriges "Live at Heart", fortsetter Fig Tape å gjøre det han elsker mest - dele musikken sin fra scenen med ingen andre enn seg selv og sitt utstyr

//Human Space Machine (NL) //
Human Space Machine a.k.a. Mike Jungerius er en nederlandsk produsent/DJ med besettelse for trippy og psykedelisk musikk. Med (break)dans som sitt første kreative utløp, begynte han snart å konvertere inspirasjonen til å lage musikk og oppdage ulike retninger innen den elektroniske musikken.
HSM utforsker de rike områdene mellom techno, house og eksperimentell elektronisk musikk ved hjelp av overjordiske teksturer og fascinerende rytmer. For å skape et sted der lytteren inviteres til å delta i en fengslende reise gjennom ulike lag av lyd. DJ-settene hans har blitt spilt på klubber og fester som De School (Amsterdam), Tresor (Berlin), Dachstock (Bern), Breakfast Club (Amsterdam) og Into The Woods.

//Might Be Twins//
Might Be Twins er en kraft å regne med på den elektroniske musikkscenen. Med en umettelig forkjærlighet for databrus og en dyp forkjærlighet for katter fengsler disse Duracell-kaninene lytterne med sin eksplosive blanding av industrial, trance og fremtidsrettet techno. Det elektrifiserende musikken deres har gitt dem utgivelser på anerkjente plateselskaper som Dusk Records, Dancefloor Impact Label og Brvtalist S.R., noe som har befestet deres posisjon som et voksende kraftsenter på scenen.
Mens de fortsetter å viske ut grenser og sette fyr på dansegulvene, gjenstår det brennende spørsmålet: Er de virkelig tvillinger?

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler