Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 13. april
Tid 23.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Atari // Knaus 23.59

Ataris musikalske uttrykk er en spennende kombinasjon av lekenhet og kompetanse der intrikate melodier og sofistikerte harmonier flyter med letthet.

Andrea Ådland, kjent fra "Finding Neo", legger til en sterk og allsidig vokal som gir Atari sitt særegne sound. Med slagkraftige melodier og dansbar groove, lever Atari opp til beskrivelsen "ambisiøs, forførende og funky," som Bands of Tomorrow så treffende har beskrevet dem.

BTs anmelder, Petter Lønningen, ga årets første singel "Tunnel Vision" terningkast 5 og skrev følgende; "...det er da man faktisk hører hva bandet egentlig duger til. Men bassen på denne låten drepte nesten det lille anlegget! Den så jeg ikke komme, særlig med tanke på at dette er slørete indiepop".

Atari begeistret publikum stort under både Vill Vill Vest og Trondheim Calling - med et rykende ferskt debutalbum spiller bergensbandet på Knaus 13. april.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler