Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 2. oktober 2014
Tid 20.00 - 22.00
Billett 80,- IKKE-MEDLEM
Aldersgrense 18 år

JAZZBOX: ONE TRICK PONY & MAD MEN- TEMA

Har du noen gang drømt om å dra ut med dine venner på et utested hvor musikken som spilles hele kvelden er live og ikke playback? Nå tenker vi ikke på "harry" danseband eller sing-a-long, men stilig jazzete baksgrunnsmusikk, slik som det var før i tiden.

Jazzbox er inspirert av konsepter i Oslo og Bergen med samme navn, som arrangerer stilfulle kvelder som får deg til å svinge til deilige rytmer med live jazz. Vi starter opp Jazzbox i Trondheim denne kvelden! Til å innvie konseptet har vi invitert sjarmørene One Trick Pony. One Trick Pony er en Trondheimsbasert trio som har studert ved jazzkonservatoriet og spilt mange konserter i byen. De lover å spille opp til dans og svimlende hygge utover både kveld og natt.

I tillegg forvandles lokalet til en sofistikert stue fra 60-tallet i Mad Men-stil. Det blir innredet i retromøbler, utleie av klær og Mad Men-serien vises på stort lerret. Dette blir en kveld utenom det vanlige, og en opplevelse man rett og slett ikke kan gå glipp av! Tenk da, denne kvelden har du muligheten til å være den deiligste silverfoxen av dem alle, selveste Don Draper!

Kleskode: Mad Men-ånd

CC: 40/80

Aldersgrense 18 år

Sjekk ut musikk fra One Trick Pony her:
[One Tricky Pony](Ponywww.onetrickponytrio.com)

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler