Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 8. oktober 2014
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

BYTTEMARKED MED FRAMTIDEN I VÅRE HENDER

Har du lyst på noe nytt og stilig i klesskapet ditt? Eller har du plassmangel på grunn av ting du ikke lenger bruker? Endelig er det duket for et byttemarked på Studentersamfundet i samarbeid med Framtiden i våre hender!

Utskiftning og fornying er digg, og denne onsdagen har du sjansen til å boltre deg i skatter! Det er nemlig vårt semesterlige byttemarked i Klubben, og her kan du finne din nye yndlingsgenser, en bok eller hva med et antrekk til festen i helga? Hva med en vinyl som du alltid har ønsket deg, og som du ikke trodde fantes lenger? Hvis du liker gjenbruk, miljø, eller bare vil gjøre noe kjekt med vennegjengen bør du ta turen hitover denne ettermiddagen!

Vi tar i mot klær, sko, cder, vinyler, bøker, glass, smykker - ja alt kan byttes av ting og tang såfremt det ikke er ødelagt! Ta dem med og gi dem et nytt hjem, eller du kan komme og forsyne deg med det ditt hjerte måtte ønske og dine armer klarer å bære. En gøyal og miljøbevisst måte å shoppe på!

I tillegg byr vi på gratis kaffe, te og hjemmelaget kake!

Framtiden i våre hender

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler