Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør SIT
Studentersamfundets Interne Teater (SIT)
Dato 21. april 2015
Tid 19.30 - 21.30
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

KUP presenterer: Skamkleint!

"Hvordan tror du det er å være 10 år, å nesten yngst men alike vel mest utviklet?"

Del skammen! Kom og opplev voksne mennesker som deler det aller pinligste fra sin barndom: Dagbøker, skoleprosjekt, dikt, og selvoppfunnede actionhelter! Folk har til alle tider skrevet ned sine innerste hemmeligheter, største drømmer, sprøeste fantasier, hardeste virkeligheter og dypeste frustrasjoner. I ringpermer, på servietter, i TOPP-skoledagbøkene sine, og i bøker med lås – gjemt under hodeputa, nederst i sekken, trygt plassert i bokhylla og nå kanskje i en eske på loftet.

Kunst Under Press (KUP) og Studentersamfundets Interne Teater inviterer til en intim og hyggelig kveld der du kan komme og høre oss lese fra barndommen vår. Det er ekte, vanlige folk med ekte, underfundige, morsomme, vanskelige, vanlige og uvanlige historier, og vi er her for å dele de med dere!

Det blir også en opplesning av en dagbok fra 2. verdenskrig, av forfatterens eget tippoldebarn.

Kanskje lærer du noe viktig av våre "Skamkleint!"-lesere? Kanskje at vi alle var (og er) rare og sårbare, og at vi - tross alt - overlevde :)

KUP lover; det blir kleint, morsomt, fint og viktig.

KUP er Studentersamfundets Interne Teaters frislupne, kreative, småpinlige, initiativrike, spontane teatergruppe. Vi lager teater under press, og denne gangen skal vi ta et dypdykk i hva vi skrev som små.

Du er hjertelig velkommen!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler