Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 20. august 2015
Tid 22.00 - 00.00
Billett 170,- / 230,-
Aldersgrense 18 år

Sondre Lerche

Etter tre år er Sondre Lerche endelig tilbake på det runde røde under KlubbPstereo, klar for å bringe fram både glede, sinne og sorg hos publikum. Med en karriere som har skutt så i været de siste årene, er vi heldige som får denne mannen på besøk!

Alle kjenner historien om det 16 år gamle talentet som på 90-tallet ble oppdaget av produsenten HP Gundersen, og signert til Virgin av legenden Per Eirik Johansen, før karieren tok ham verden rundt gjennom det ene ikoniske albumet etter det andre, og sitt unike sceneuttrykk. Sommerhiten "Bad Law" banet veien for det åttende, kristikerroste albumet til en av landets største og mest omtalte artister gjennom tidene; som for lengst er en nasjonalskatt å regne.
I høst slapp han det som har blitt omtalt som et av årets beste album, Please:

“Her er det enda mer av alt. Av lyd. Av produsenter. Av sorgstadier. Av følelser. Sondre er lei seg. Sint. Skuffet. Fandenivoldsk. Melankolsk. Og lykkelig.”

- VG, terningkast 5

“En artistisk triumf”

- Dagsavisen, terningkast 5

“Dette er den nye Lerche. Han er ikke helt ny, men i stadig endring”

- BT, terningkast 5

”Sondre Lerche er blitt en av Norges beste låtskrivere.”

- BA, terningkast 5

“I videoen til førstesingelen Bad Law ser vi Sondre Lerche danse seg uhemmet gjennom en fuktig sommernatt. Og nesten like lekent og selvsikkert som han danser og hopper på gresset i soloppgangen er hans åttende album.”

- Gaffa, terningkast 5

OBS! Besøkende med Pstereo-bånd kommer inn for medlems-pris!

For mer informasjon om aldersgrenser, sjekk ut: https://www.samfundet.no/billetter

Foto: Marius Hauge

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler