Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 8. november 2015
Tid 17.00 - 00.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Søndagsfilm: Star Wars-maraton (IV, V & VI)

“A long time ago, in a galaxy far, far away…” Sannsynligvis verdens mest kjente åpningsscene med en rullende gul skrift. En sci-fi klassiker!

Gleder du deg til den nye “Star Wars: Episode VII” skal komme ut 18.desember? Vi viser deg den originale trilogien bare uker før den nye filmen premierer. Bli med på et farlig og legendarisk gjensyn med R2-D2 og C-3PO. “R2 says the chances of survival are 725... to one” C-3PO.

Galaksen er i borgerkrig, og opprørsalliansen har vunnet en første seier mot det galaktiske emperiet ved å stjele tegninger over emperiets hemmelige våpen, Dødsstjernen. Borgerkrigen forstyrrer hverdagslivet til Luke Skywalker når han kjøper to droner som har fått de hemmelige tegningene av prinsesse Leia og klarte å rømme like før romskipet hennes ble angrepet av Emperiet av dødsstjernen. Jedimesteren Obi Wan Kenobi finner Luke og introduserer han for “kraften” og sammen legger de ut på et oppgrag i George Lucas sci-fi-univers hvor de skal overlevere planene til opprørsalliansen for å redde galaksen fra emperiets tyranni.

I denne fantastiske intergalaktiske trilogien med lasersverd, romskip og jedier kan man også trekke paralleller til historiske hendelser i vårt eget univers. Selv om du har sett trilogien før bør du komme og få et gjensyn med Skywalker og Darth Vader.

Priser

Medlem: 60,- for alle Star Wars-episodene / Ikke-medlem: 100,- (for filmklubbmedlemskap + alle Star Wars-episodene).

Vi selger også supermedlemskap til 200,-. Dette gir deg filmklubbmedlemskap og inngang på alle filmvisningene dette semesteret.

Merk: Man må ha filmklubbmedlemskap for å kunne gå på filmklubbvisningene. Filmklubbmedlemskap er ikke det samme som et medlemskap hos Studentersamfundet i Trondhjem. Medlemskapet er gyldig hos alle filmklubber som er med i Norsk Filmklubbforbund (NFK). En trenger ikke å være medlem av Studentersamfundet for å kunne bli medlem av filmklubben.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler