Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 1. november 2015
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Søndagsfilm: The Graduate (1967)

"It’s a little secret, just the Robinsons’ affair. Most of all, you’ve got to hide it from the kids"

“And here’s to you, Mrs. Robinson. Jesus loves you more than you will know, woah woah woah”. Du kjenner sangen, du kjenner duoen som synger den, og i The Graduate får vi høre den for første gang. I denne Simon & Garfunkel-pregede filmen, møter vi Ben Braddock, en 21 år gammel mann, som kommer hjem til eksamensfesten sin, arrangert av sine velstående foreldre. Mrs. Robinson, kona til farens partner, ber om å bli kjørt hjem av Ben. Nølende setter han seg i bilen, og blir attpåtil med henne inn for en drink - om enn noe motvillig. For å gjøre en lang historie kort; Mrs. Robinson og unge Ben blir elskere, og problemene baller på seg når Mrs. Robinsons meget attraktive datter kommer hjem fra studiene, og møter Ben, som forelsker seg i henne.

Med sitater som “Mrs. Robinson, are you trying to seduce me?” og “I think you’re the most attractive of all my parents’ friends” gjør en ung Dustin Hoffmann sin beste rolle i The Graduate. Enten du elsker eller hater ham, kommer du til å digge det han gjør i denne klassikeren fra 1967. Dette er en av filmene du tror du har sett, fordi “alle” har sett den, mens faktum er at du faktisk ikke har sett den enda. Vil du ha noen som helst form for en sjans på kulturell kapital, og respekt fra medstudenter, er det på tide å se den nå.

The Graduate er en underholdende, humoristisk film, med fascinerende klipping og overganger mellom de ulike klippene, som gjør filmen sykt kul. Dersom dette er første gang du ser den, kan vi love at det ikke vil bli den siste.

Pris: Medlem: 40,- Ikke-medlem: 100,- (for filmklubbmedlemskap + første visning gratis). Vi selger også supermedlemskap til 200,-. Dette gir deg filmklubbmedlemskap og inngang på alle filmene dette semesteret.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler