Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 1. desember 2015
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Juleavslutning med Studentersamfundet filmklubb

Juleavslutning med Studentersamfundets filmklubb viser Flåklypa Grand Prix av Ivo Caprino fra 1975 og gamle Disney-klassikere på 16mm.

Som alltid har Studentersamfundet Filmklubb juleavslutning i Storsalen, og som alltid vil det være gløgg og pepperkaker akkompagnert av Disney-kortfilmer med jul og vinter som tema. For hva er vel julen uten tradisjoner?

Sjuogtredve mil nordover, litt øst og oppover, ligger Flåklypa, ei lita fjellbygd under himmelhvelvingen. Sponset av oljesjeiken Ben Redic Fy Fazan, som er på ferie i traktene, bygger de racerbilen «Il Tempo Gigante» til århundrets billøp: Flåklypa Grand Prix. Laget til Felgen møter flere problemer underveis. Det mest alvorlige er når en viktig del, den såkalte "Superretrometerfordeleren", ryker på grunn av sabotasje fra Rudolf Blodstrupmoen og hans kompanjong Mysil Bergsprekken. Ludvig må trosse sin fryktsomme natur, og holde den viktige delen sammen under siste runde av løpet.

Så glem eksamensmas og kom til storsalen i gode venners lag med gløgg og pepperkaker og få med deg Langebein som hopper på ski, Pluto som får nærmest juling av to ekorn og dukkefigurer som bygger verdens kuleste racerbil!

Pris: Medlem: 40,- Ikke-medlem: 100,- (for filmklubbmedlemskap vår 2016 + første visning gratis). Vi selger også supermedlemskap til 200,-. Dette gir deg filmklubbmedlemskap og inngang på alle filmene vår 2016.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler