Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 23. oktober 2014
Tid 20.00 - 22.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Green Sky Accident: Bestillingsverk

Som et av semesterets høydepunkt har vi bestilt et musikkverk av Green Sky Accident. Et bestillingsverk løfter konsertopplevelsen til nye høyder ved at et band blir utfordret til å komponere et stykke musikk hvor de kombinerer nytt materiale med gammelt i nye vrier og sammensetninger.

Green Sky Accident elsker å leke seg med melodier. Musikken kan minne om en blanding av Sonic Youth, My Bloody Valentine og Dinosaur jr. Bandet har tidligere sjarmert publikum på Studentersamfundet i Trondhjem, og i Bergen på blant annet Flatøyrock, Garage og Hulen.
Med sin første plate Drops Of Color, førte de deg inn i en transe av våryrhet med sine drømmende harmonier og dronete landskap. Ifølge groove.no leverte bandet en indiepop som fint kunne vært resultatet av et møte mellom Robert Pollard og Bent Sæther over en engangsgrill i en park en lys sommerkveld.

Denne høsten er de plateaktuelle med sin andre utgivelse, Fever Dreams. Albumet har beholdt kjærligheten til melodier, men er mer bråkete og rått. Låtene har aldri blitt spilt i Trondheim før, så ta turen i kveld og la deg forføre og imponere!

Sjekk ut Green Sky Accident på Facebook

Hør låta Blow her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler