Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 23. October 2014
Time 20:00 - 22:00
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 years

Green Sky Accident: Commissioned

Som et av semesterets høydepunkt har vi bestilt et musikkverk av Green Sky Accident. Et bestillingsverk løfter konsertopplevelsen til nye høyder ved at et band blir utfordret til å komponere et stykke musikk hvor de kombinerer nytt materiale med gammelt i nye vrier og sammensetninger.

Green Sky Accident elsker å leke seg med melodier. Musikken kan minne om en blanding av Sonic Youth, My Bloody Valentine og Dinosaur jr. Bandet har tidligere sjarmert publikum på Studentersamfundet i Trondhjem, og i Bergen på blant annet Flatøyrock, Garage og Hulen.
Med sin første plate Drops Of Color, førte de deg inn i en transe av våryrhet med sine drømmende harmonier og dronete landskap. Ifølge groove.no leverte bandet en indiepop som fint kunne vært resultatet av et møte mellom Robert Pollard og Bent Sæther over en engangsgrill i en park en lys sommerkveld.

Denne høsten er de plateaktuelle med sin andre utgivelse, Fever Dreams. Albumet har beholdt kjærligheten til melodier, men er mer bråkete og rått. Låtene har aldri blitt spilt i Trondheim før, så ta turen i kveld og la deg forføre og imponere!

Sjekk ut Green Sky Accident på Facebook

Hør låta Blow her

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals